Nagy Angyalka szakkollégista könyvbemutatója az ELTE Savaria Egyetemi Központjában

2018. február 28-án tartottam második könyvbemutatómat az ELTE Savaria Egyetemi Központ könyvtárában.

A bemutatót a könyvtár igazgatónője, Barki Katalin nyitotta meg, majd átadta a szót Dr. Németh Norbert atyának, a II. János Pál Katolikus Szakkollégium igazgatójának, aki az est házigazdája volt. A programot két szakkollégista társam, Teleki Blanka és Mihajliv Renáta zenei előadása színesítette.

Fotók: Kleinhappel Miklós

A könyvbemutató első felében Dr. Koós Ildikó tanárnő, az ELTE SEK PPK főiskolai docense mutatott be, mesélt az irodalmi múltamról és jelenemről. Az irodalom már óvodás koromban is fontos szerepet játszott az életemben, akkoriban mondókákat szavaltam az óvó néninek.  Jelenleg harmadéves tanító szakos hallgató vagyok, jövő tavasszal fogok végezni. A könyvírás számomra hobbi, szenvedély, de hivatásként is el tudnám képzelni magamnak.

Az este további részében Koós Ildikó tanárnővel beszélgettem a könyvemről. Szóba került a könyv különleges borítója, amelynek számtalan jelentésrétegét fedeztük fel, majd beszélgettünk a könyvben megtalálható tartalomról, amelyben felfedezhetőek a keresztény értékek, a család szeretete, és a belső szépség győzelme a külsőségek felett.

Az estét közkívánatra a két szakkollégista társam által már korábban előadott zenés produkció zárta.

Akik már olvasták a könyvemet, és tetszett nekik, azoknak üzenem, hogy már dolgozom a második részen. Aki még nem olvasta, de érdekelné, ő megvásárolhatja nálam 2500 Ft-ért e-mailben (nagy.angyalka95@gmail.com), illetve megtalálható vagyok a Szakkollégiumban (Szombathely, Hollán Ernő utca 10-12).

Nagy Angyalka, szakkollégista