Pótfelvételt hirdet a 2018/19-es tanév II. félévére a II. János Pál Katolikus Szakkollégium

 


PÓTFELVÉTELI A 2018/19-ES TANÉVRE

Komfortos, belvárosi, II. János Pálról elnevezett egyetemi szakkollégium (Hollán Ernő u. 10-12.) várja a 2018-2019-es tanévben is az egyetemre készülő érettségizőket, és a már egyetemistákat és főiskolásokat is! Vagyis mindazokat a keresztény fiatalokat hívjuk a szakkollégium közösségébe, akik Szombathelyen tanulnak szeptembertől és szeretnének egy olyan helyen lakni, ami egyszerre szellemi műhely, nyüzsgő, vidám közösség és olyan hely, ahol a lélekben is rend születik.

A II. János Pál Katolikus Szakkollégium sajátossága abban áll, hogy különböző szakokon tanulók több tudományágat képviselve tartoznak egy közösségbe, ami hármas (tanulmányi, közösségi és lelki) pillérre épül a formáció időszakában.

A pótfelvételi jelentkezés határideje: 2019. január 31. kizárólag e-mailen szakkollegium@martinus.hu címre kell megküldeni a teljes felvételi dokumentációt (ajánlást, igazolásokat, bizonyítványokat, önéletrajzot szkennelve).

Kollégiumi díj:

  • Állami ösztöndíjas hallgatónál: 16 000 Ft/fő/hó
  • Egyéb hallgatónál: 22 500 Ft/fő/hó

A felvételi beszélgetés időpontjáról a jelentkezőkkel külön egyeztetünk. Helyszíne: II. János Pál Katolikus Kollégium és Szakkollégium, 9700 Szombathely, Hollán Ernő u. 10-12.

További részletek itt: