Csempeszkopács, csapatépítő hétvége

Szakkollégiumunk visszajáró vendég a csempeszkopácsi Kopácsi Füves Porta falusi szálláshelyre. A Szombathelytől csak néhány kilométerre található falusi szálláshely valódi kikapcsolódást és pihenést nyújt a látogatóknak. Udvari kemencével és tűzrakó hellyel, szabadtéri játékokkal várta a szakkollégisták kis delegációját is. A szálláshely mellett csendesen hívogatott a 800 éves Árpád-kori kis templom is. Idén, az április 30-ai hétvégén látogattuk meg.

A paprikáskrumpli elkészítése igazi csapatmunka volt: amolyan mindent bele mindenki által. De a bogrács így is ki lett törölve.
A délutáni ragyogó napsütést a kertben élvezték a szakkolisok. Este pedig az elmaradhatatlan és méltán híres tekemeccs következett! A csempeszkopácsi tekepályát elfoglalva komoly bajnokság kerekedett.
Másnap a bőséges reggeli után csak a romok eltakarítása és még egy utolsó nyújtózás maradt a ragyogó napsütésben. A vizsgaidőszak előtti kis pihenés és közös munka mindig jól esik a szakkolisoknak. Nem volt ez másképp az idei csempeszi túránkon sem!

Köszönjük a támogatást: a II. János Pál Szakkollégiumért Alapítványnak, a Krenner Beer sörfőzdének és a Kopácsi Füves Portának!

Szakkollégium