FELVÉTELI A 2022/23-AS TANÉVRE

Felvételt hirdet a 2022/23-as tanévre a II. János Pál  katolikus Szakkollégium  (Külsősöknek, jelenleg nem szakkollégistáknak)

Komfortos, belvárosi, II. János Pálról elnevezett egyetemi szakkollégium (Hollán Ernő u. 10-12.) várja a 2022-2023-as tanévben is a Szombathelyen tanuló vagy felvételt nyert egyetemistákat és főiskolásokat! Vagyis mindazokat a keresztény fiatalokat hívjuk a szakkollégium közösségébe, akik Szombathelyen tanulnak szeptembertől és szeretnének egy olyan helyen lakni, ami egyszerre szellemi műhely, nyüzsgő, vidám közösség és olyan hely, ahol a lélekben is rend születik.

 A II. János Pál Katolikus Szakkollégium sajátossága abban áll, hogy különböző szakokon tanulók több tudományágat képviselve tartoznak egy közösségbe, ami hármas (tanulmányi, közösségi és lelki) pillérre épül a formáció időszakában.
A nálunk lakó szakkollégisták apartman lakásokban laknak: saját fürdőszobával, konyhával stb. – így a bevezetett egészségügyi, járványügyi óvintézkedések is nagyobb biztonságot adhatnak.
Nem tagadjuk, nagy a túljelentkezés hozzánk! Csupán néhány szabad felvételi helyünk van még. De ide is nagy szeretettel várjuk a jelentkezőinket!

Olvasd tovább….>>>>