“Itt a farsang áll a bál…”


A hagyományos Egyházmegyei Ifjúsági Farsangi Bál február 3-án, szombaton került megrendezésre, melynek az idei évben is a Boldog Brenner János Gimnázium adott otthont. Az eseményre érkezett bálozókat előbb Bodorkós Áron atya, majd Gaspari Gábor, szakkollégium igazgató köszöntött, üdvözölt. A köszöntők megadták az est jó alaphangulatát így gyorsan kezdetét vette a mulatság. A nyitóprodukcióban két zalaegerszegi fiatal show-tánc produkcióját tapsolhattuk meg.

A báli zenéről a Tequila Zenekar gondoskodott, akik muzsikájukkal még emlékezetesebbé tették az estet. Az élő zene varázsa mindig különleges hangulatot teremt egy rendezvényen, és a Tequila Zenekar ebben a tekintetben sem okozott csalódást. A közönség teljes szívvel élvezte a zenekar produkcióját, és a táncparkett mindvégig tele volt vidám és boldog emberekkel, akik fáradhatatlanul táncoltak hajnalig.

A bál elmaradhatatlan része volt a társadalmi felelősségvállalás erősítése, amely idén jótékonykodásban, vagyis adománygyűjtésben testesült meg. Az est résztvevői felajánlásaikkal a Szombathelyi Egyházmegye alapításában megvalósuló tanoda rászoruló tanulóit támogathatták.

A tombola bevétele is jótékony célokat szolgált, így természetes, hogy az idei évben is bőven akadtak tombolafelajánlások. Az értékes ajándékok sorsolását a szakkollégium diákjai végezték, izgalmas pillanatokat teremtve ezzel az est folyamán. A tombolafelajánlásoknak köszönhetően számos szerencsés nyertes távozhatott értékes ajándékokkal a rendezvényről, ami tovább fokozta az est sikerét és örömét.

A sokadszorra megrendezett farsangi bál ismételten bizonyította, hogy igen is van igény a fiatalokban a közösséghez tartozásra, a közösségben szórakozásra, a közösségi létre!

Bízom benne, hogy jövőre ugyanilyen szép számban, ugyanilyen jó hangulatban ünnepelhetünk majd együtt, kihasználva a közösség erejét a jó ügy érdekében.

Léber-Frank Anna